GLIDER IN I SOMMARTIDER!

I huvudstaden Stockholm var det hur bra som helst. Vi kom fram klockan elva på onsdag förmiddag och då gick vi runt lite på stan tills klockan blev framåt tre. Då skulle vi till lägenheten vi hyrt genom korsnäs (lelle jobbar där). När vi kom dit så trodde vi för en sekund att vi skulle få bo på hotell eller åka hem för det var hel knas.. men det löste sig och vi fick sova o vara i lägenhet. Som förövrigt var hur mysig som helst! Vi gick ner till vattnet o åkte över till djurgården för att gå på gröna lund. Det var kul (: lillasyster Mathilda var jätte modig o åkte några berg & dalbanor och hon var inte ett dugg rädd fast de gick så fort, haha. Adam var mycket räddare än henne.
På Torsdagen dagen efter så städade vi i lägenheten o gick runt på stan i sthlm i SEX TIMMAR eftersom tåget skulle gå halv åtta hem. Det blev några kläder inköpta :)

På fredagen blev det att övningsköra till Brämmen för att bada och steka i solen där med Cissi & Jossan :) Mysigt att få vara med dom två igen, eftersom det var ett bra tag sen. Vi var där hela dagen.. Senare på kvällen hamnade jag & Cissi i Skutskär med ett gäng trevliga grabbar. Blev att basta, bada i pool o grejer också. Runt halv två tiden in på natten blev det hemfärd. Riktigt rolig kväll med trevligt folk :)
& igår blev det att bara vara hemma ett tag. Tog en snabb cykeltur runt lite och satt ute i solen och läste bok innan jag fick hämtning av Cissi, Niclas & Berra för färd mot Skutskär igen. Väl där ute så befann vi oss hos Berra i några timmar.. Kan säga att killen har precis ALLT man skulle vilja ha i sitt eget hem, haha. Riktigt snobbigt fint! Sen blev det vidare till nån kompis till dom som hade fest men det var inte så mkt drag där om man säger så, så vi gick/åkte runt lite.. Fick hämtning av bror Olle vid halv tolv, så åkte hem o gosa ner i sängen.. för mig själv.

Idag blev det att följa med familjen på Ockelbo marknaden. Inget att rekommendera i denna värme! Inte blev det nå roliga köp heller. Bara en langos till lunch, men den satt fint! ;) Sen stannade vi vid öjaren påvägen hem och bada & sola en sväng.

Riktigt trött man blev när man kom hem då ;p
Ska nog slå på tvn nu och se nån av alla filmer som börjar på kanalerna.

hejs


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0