SOM FISKEN I VATTNET..

här kommer mitt sommar horoskop.
Jag blev inspirerad när jag läste en klasskompis blogg, hehe.

FISKARNA

20 februari-20 mars


Du vill hitta på oväntade saker

ARBETE
Du gör inte mer än du absolut måste. På fritiden kan du vara nog så aktiv, men om du måste hålla på med något som andra har bestämt, då får du problem. Du planerar dåligt, glömmer saker, har svårt att fokusera rent allmänt. Konflikter med chefen kan det också bli, och det är i regel du som provocerar fram dem, kanske omedvetet men ändå. Ha så mycket semester som du kan!

VÄNNER
Du umgås helst med okonventionella människor som vågar hitta på oväntade saker och som struntar i vad folk tycker. Själv har du en förmåga att förvåna alla. Vissa har placerat in dig i ett färdigt fack, de tror sig känna dig utan och innan, men de får verkligen tänka om. Du har också rätt många konservativa, väldigt försiktiga personer i din krets, och med dem blir det en del slitningar. Några försvinner ur ditt liv, åtminstone för en tid framöver. Du lär istället känna flera nya spännande individer som kommer att spela viktiga roller i din utveckling. Det handlar nog inte om att ni blir vänner för livet, men ni kommer att umgås väldigt intensivt under en lång period och sedan tar det slut lika plötsligt som det började. Det blir stimulerande, lärorika relationer med en del smått galna inslag. Var glad åt dina gamla vänner också, även om de inte kan förnya sig i den takt som du skulle vilja!

KÄRLEK
Om du har ett förhållande
:
Du vill vara dig själv utan kompromisser. Det verkar som att du har hållit dig själv tillbaka, och nu slår det över åt andra hållet. Alla krav på hänsyn och anpassning får dig att slå bakut, du känner dig låst, kvävd och allt möjligt. Din partner känner knappt igen dig, och ni inser båda att er relation på något sätt måste förnyas. Eftersom ni sällan vill samma saker kan det vara positivt om ni är ifrån varandra en period, till exempel om ni tar en semestervecka på varsitt håll. Du kanske kan åka och hälsa på dina släktingar medan din partner gör en utflykt med kompisar? Sedan träffas ni och pratar om hur ni vill ha det. I slutet av sommaren har ni troligen hittat nya former för ert liv tillsammans, och ni är mer toleranta mot varandra än ni varit innan. Den gamla tryggheten återvänder, uppblandad med en dos ny, häftig passion!

Om du är singel:
Du är en idealist med många drömmar och visioner om den stora kärleken. Förväntningarna inför sommaren är höga, och din öppenhet i kombination med en stark, nästan elektrisk utstrålning, gör att många blir intresserade av dig. Vart du än kommer flirtas det, och du får mer eller mindre spännande eller oanständiga förslag, och du har inget emot ett äventyr eller två. Men så fort det blir kravfyllt tappar du lusten. Det som lockar dig är själva spänningen och osäkerheten. Trygga, stabila typer (som du tror att du vill ha) som vill bygga upp ett liv med dig gör dig snarast rädd, och du hittar alla möjliga anledningar till varför det förhållandet är dömt att misslyckas. När du sedan träffar någon som är rastlös och fladdrig, som kan glömma att ni skulle ses och sedan dyker upp med diverse ursäkter och en blombukett - då tillåter du dig att bli förälskad. Det blir en sommar med många häftiga sexupplevelser, men det sannolika är att du fortfarande är singel när hösten kommer.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0